Для кого і навіщо потрібен VPS Windows

16:56 13 березня 2019 р.

Фото до новини

VPS (Virtual Private Server) – це віртуально виділений сервер, один із сучасних видів хостингових технологій. Це вигідне рішення для тих, хто не може дозволити собі орендувати чи придбати фізично виділений сервер (тобто окреме обладнання), але при цьому хоче отримати гнучкість і можливості виділеної машини.

VPS Windows може бути потрібен потрібен людям, які займаються створенням сайтів, власникам великих порталів, інтернет-магазинів і т.д. По суті, це емуляція, яка точно повторює всі характеристики звичайного сервера, гарантує забезпечення на заданому договором рівні об’єму системних ресурсів. Клієнт, який взяв в оренду віртуальний сервер, отримує повноцінний адміністративний доступ.

Як використовувати можливості VPS Windows?

Потенціал віртуально виділеного сервера на Windows дозволяє успішно працювати у таких сферах:

  • Створення багатьох сайтів з метою заробітку (продажу посилань, розміщення статей, контекстної реклами, просування партнерських програм и т.д.). У такому випадку всі сайти можна тримати в одному місці, при цьому для різних груп використовувати різні IP-адреси. Тут немає обмежень – на віртуальному сервері можна розмістити будь-яку кількість доменів, сайтів і баз даних, які дозволяє вибраний тариф.

  • Створення сайтів на замовлення. У цьому випадку можна розміщувати сайти на VPS і після цього брати з замовників помісячну оплату за хостинг і супровід сайту.

  • Інтернет-торгівля – багато інтернет-магазинів через високу відвідуваність, як результат, завантаженість сайту, потребують потужностей віртуально виділеного сервера.

  • Керування великим корпоративним порталом, який забезпечує працівників поштою, віддаленим доступом та іншими можливостями. У такому випадку лише виділений сервер на Windows дозволяє створити скільки завгодно поштових скриньок, баз даних и т.д.

Які переваги такої послуги?

Клієнт гарантовано отримує ресурси, передбачені тарифним планом. Поставка ресурсів забезпечується незалежно від трафіку і зовнішніх обставин. Крім того, саме на Windows адміністрування сервером дуже зручне. Воно може виконуватись як самим замовником чи його персоналом, так і за спеціалістами провайдера. Вся інформація на такому хостингу надійно захищена, сайтам не страшні хакерські атаки чи спроби викрадення даних конкурентами.

VPS на Windows – це  повна конфігурація сервісів, гнучке налаштування системи, інсталяція необхідного ПЗ та власних сервісів. І, що важливо, IP-адреса видаються при цьому виділені, з можливістю фільтрації, керування портами та політикою маршрутизації.

                                                                                                                                                                                                                              

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів