Дівчата навчаються на Львівщині в «Школі лідерства»

16:20 14 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

20 дівчат віком 13-16 років навчаються на Львівщині в чотириденній «Школі лідерства «Girl, you can»

Про це повідомили в середу, 14 серпня, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли: «Учасниці «Школи лідерства» вже встигли поговорити з Юлією Городечною про успішних жінок в бізнесі, з отцем Петром Венгриним – про здорові стосунки, а з психологинею ГО «Центр «Жіночі перспективи» Мартою Чумало – про протидію булінгу та насильству».

«Своїми мотивуючим історіями поділились з учасницями Школи директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Наталія Кузяк та начальник управління з питань праці та сімейної політики департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Уляна Дорош», – поінформували також в облдержадміністрації.

Наталія Кузяк зазначила: «Не бійтесь помилятись, будьте активними. Чим насиченішим різноманітними подіями буде ваше життя, тим воно буде цікавішим. Сьогодні ви тут і я впевнена, що ви знайдете тут друзів, обговорите «незручні» питання з точки зору стереотипів, отримаєте заряд позитиву і натхнення. Будьте щасливими!».

«Окрім тренінгів та спілкування зі спікерами учасниці «Школи лідерства» займаються йогою, вчаться працювати в командах та вдосконалюють знання англійської мови разом з волонтеркою Корпусу миру США. Попереду в учасниць ще танцювальний батл, ігри, фотоквест та багато цікавого. Захід відбувається в оздоровчо-лікувальному комплексі «Ровесник» за підтримки департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів