Чеський університет запрошує на навчання студентів – у тому числі зі Львова

16:36 23 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: studix.eu

Як повідомляє у середу прес-служба ЛМР, їм запропоновано взяти участь у стипендіальній програмі Карлового університету в Празі.

Прес-служба міської ради інформує сьогодні, 23 квітня, про те, що Карлів університет у Празі запрошує на навчання студентів з України, зокрема, зі Львова. Для того, аби взяти участь у стипендіальній програмі Карлового університету у Празі, потрібно такі документи: медичну довідку із зазначеним діагнозом; біографію; мотиваційний лист;

копія диплому (якщо є); витяг зі заліково-екзаменаційних відомостей; заповнену аплікаційну форму (її подано англійською мовою разом із українським перекладом в додатку на сайті ЛМР).

Усі документи обов’язково треба перекласти на англійську мову. Повний пакет документів, перекладених на англійську мову і відсканованих, необхідо надіслати представнику Посольства Чехії в Україні, пані Альжбеті Чмеларовій, email: Alzbeta_Chmelarova@mzv.cz, а також безпосередньо до Карлового університету у Празі, email: rektor@cuni.cz, ivana.halaskova@ruk.cuni.cz.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів