Чек-лист із вибору смартфона

14:26 22 лютого 2023 р.

Фото до новини

Життя сучасної людини неможливо уявити без смартфонів.

Вони не тільки допомагають залишатись на зв’язку з рідними, але й дозволяють робити фотографії, читати книги, здійснювати покупки тощо. Кожного року з‘являються нові моделі пристроїв. Щоб не загубитись у розмаїтті пропозицій, треба знати основні критерії вибору гаджета. Розглянемо чек-лист, який допоможе швидко зробити вибір.

EpCTevIWrEY4VvzGzRD5pd5yEll3-Bzhwuuaj6J2EHncSmn6-B5aeYNu85MoUxKGGpgCKcy2VbCnmnfHcNqXalXkVNyH2n3Qjb3tcv1qh2ZdkgQVEns6qf_1XzulEkY9-joY_YDzeQ5rfbEgQ9aHIuY

Визначитися з бюджетом

Перш за все треба вирішити, яку суму можна витратити на купівлю гаджета. Невизначеність допустимих витрат, недостатнє розуміння ринку разом із переконливістю продавця-консультанта можуть призвести до хибного вибору, який сильно вдарить по кишені. Тож треба орієнтуватись виключно на свій бюджет.

Визначитися з параметрами начиння

Завдяки системі фільтрів в електронному каталозі Eldorado.ua можна легко та швидко знайти смартфони від будь-якого відомого бренду з необхідними параметрами. Картка кожної моделі містить не тільки його характеристики та фото, але й відгуки покупців про них, що дозволяє отримати вичерпну інформацію про пристрій.

Смартфони мають два типи пам̛ яті: оперативну та внутрішню. Оперативна потрібна для швидкої роботи гаджета. Для вирішення звичайних завдань, відеоігор достатньо 3–4 Гб. Об’єм внутрішньої пам’яті може становити 32, 64, 128, 256 Гб і навіть більше. Тим, хто полюбляє зберігати на девайсі відео, фільми та багато фото, варто вибрати варіант не менш ніж на 128 Гб. Якщо користувачу потрібен пристрій виключно для зв’язку, то йому достатньо 32 Гб. За потреби простір для зберігання даних можна збільшити шляхом встановлення картки пам’яті.

ekLe_o2VBtLhFMNdaRYF_4PLQeFE1QimINb3BLbWPRCmRxqk-Ah3k4RJsLR_JeC3yCw3Cbi2CYqUfJ10Tg6h1gtvk8ARyZ09C0F9jPayEy7nORSqOLknzWwye_TreWf4ZfmKLy8wHcMZ8E48OXL3yO8

Тривалість автономної роботи гаджета залежить від ємності його акумулятора. Чим більше цей показник, тим довше зможе пропрацювати апарат без підзарядки. Оптимальним варіантом буде модель з батареєю ємністю від 3 500 мАг. З таким акумулятором смартфон зможе протриматись приблизно добу на одному повному заряді.

Зверніть увагу на характеристики камери, якщо це має для вас значення.

Визначитися із зовнішнім виглядом моделі

Для цього необхідно взяти до уваги:

  1. Матеріал корпусу. Панель зі скла виглядає гарно, але вона дуже вразлива до подряпин. Пластик витриваліший, проте найкращий вибір — метал. Він стильно виглядає та більш зносостійкий.
  2. Габарити девайса. На великому пристрої, звичайно, буде комфортно переглядати відео чи набирати текст, але тримати його в одній руці важко

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів