Багаторазове перезавантаження моделей iPhone Pro пов’язане з ‌iCloud‌

11:45 20 жовтня 2024 р.

Фото до новини

Оновлення iOS 18.0.1 і iOS 18.1 не вирішують проблему, оскільки спорадичне перезавантаження айфона продовжує траплятися з користувачами навіть після встановлення останньої версії програмного забезпечення.

Згідно зі скаргами на форумах MacRumors і у спільнотах підтримки Apple у деяких моделях iPhone 16 є помилка, що спричиняє випадкові перезавантаження. Безпорадні користувачі бачать, що їхні iPhone несподівано зависають, а потім перезавантажуються. Про це йдеться у повідомленні на MacRumors, пише DailyLviv.com.

Звіти про цю проблему надходять з моменту випуску моделей ‌iPhone 16‌ у вересні й тривають дотепер. Оновлення iOS 18.0.1 і iOS 18.1 не вирішують проблему, оскільки спорадичне перезавантаження айфона продовжує траплятися з користувачами навіть після встановлення останньої версії програмного забезпечення.

Нібито проблема з’являється випадково: дисплей перестає реагувати або дуже повільно реагує на дотик, а потім iPhone швидко перезавантажується. Також надходили повідомлення про несподіваний перезапуск ‌iPhone‌ в режимі очікування.

Деякі користувачі, які звернулися до Apple незабаром після випуску нових iPhone, змогли отримати пристрої на заміну, але проблема повторилася і на цих пристроях. Майже всі скарги стосуються iPhone 16 Pro або ‌iPhone 16 Pro‌ Max, тому це може стосуватися лише моделей Pro.

Для більшості людей ця проблема спорадична, але деякі користувачі бачать від 10 до 20 збоїв на день. У деяких випадках нова інсталяція без повторної інсталяції з резервної копії iCloud , здається, вирішила проблему, тож можливо, що це помилка, пов’язана з ‌iCloud‌.

Один користувач повідомив, що відновлення iPhone 16 із резервної копії на його Mac, а не з iCloud, вирішило проблему.

Не зважаючи на те, що загальна лінійка iPhone 16 наразі демонструє слабкі продажі — за винятком Китаю — версії iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro складають більшість куплених iPhone.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів