Авіарух у Львові взяли під посилений контроль і відеоспостереження

14:21 30 грудня 2020 р.

Фото до новини

У Львівському регіональному структурному підрозділі Украероруху завершено приймальні випробування мережі моніторингу віддалених об’єктів зв’язку, навігації та спостереження на базі сучасних бездротових технологій.

Про це повідомило Мінінфраструктури, пише DailyLviv.

Наразі до цієї мережі інтегровано приймальний і передавальні радіоцентри та аеродромний радіолокаційний комплекс із центром дистанційного контролю у Львівському центрі керування повітряним рухом. Багатофункціональна мережа моніторингу має технічну можливість гнучкого та швидкого масштабування і дозволяє інтегрувати до 30 віддалених об’єктів завдяки модульній архітектурі. 

Забезпечується автоматизація безперервного дистанційного контролю інженерних мереж об’єктів у реальному часі, систем життєзабезпечення функціонування віддалених об’єктів, завчасне прогнозування несправності для запобігання аварійним ситуаціям. 

Крім того, система забезпечує відеоспостереження за кожним об’єктом завдяки сучасній інтелектуальній системі спостереження. Вся отримана інформація від віддалених об’єктів зберігається в центрі обробки даних, розташованому в центрі керування повітряним рухом.

Модернізація аеронавігаційної системи України є основою безпеки та якості послуг, які надає національний провайдер аеронавігаційного обслуговування – Украерорух. Протягом 2020 року у всіх підрозділах Украероруху здійснено важливі кроки у площині розвитку інфраструктури відповідно до європейських стандартів.

Доказом міжнародного визнання належного рівня безпеки польотів у повітряному просторі, за який відповідає  Україна, стали рішення впливових організацій у сфері безпеки – Агентства Європейського Союзу з безпеки польотів (EASA)  та Федеральної авіаційної адміністрації США (FAA).

Wizz Air скасував 7 напрямків з України та зрідка літатиме в січні-лютому

Austrian Airlines відновила рейси зі Львова до Відня

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів