76 прикордонників отримали свідоцтва навчального центру на Львівщині

11:15 16 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

У Кінологічному навчальному центрі Державної прикордонної служби України у Великих Мостах відбувся черговий випуск прикордонників.

Про це повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, де також розповіли: « Упродовж трьох місяців вони наполегливо вивчали та засвоювали навчальний матеріал. Заключним етапом стали комплексні іспити з основних предметів, на яких випускники показали високий рівень підготовки».

«Відповідні свідоцтва про закінчення навчання отримали 76 військовослужбовців, з яких 12 – з відзнакою. За підсумками трьохмісячного курсу навчання усі отримали кваліфікацію молодшого інспектора прикордонної служби ІІ категорії та, в подальшому, поповнять лави підрозділів охорони державного кордону Західного регіонального управління Держприкордонслужби України», – поінформували також у регіональному управлінні ДПСУ.

«Загалом керівництво центру задоволене вишколом прикордонників, які показали високий рівень підготовки, та вітає випускників з успішним завершенням навчання. Нехай здобуті знання дозволять з честю і гідністю виконувати всі поставленні завдання з охорони державного кордону України», – повідомили також у регіональному управлінні ДПСУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів