60 354 вступники будуть бюджетниками

17:15 26 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: ukrinform.ua

60 354 вступники отримали рекомендацію на зарахування на бюджетну форму навчання у вищих навчальних закладах.

Про це повідомляє прес-служба міністерства освіти та науки, де також розповіли: «Орієнтовно зі 16-ї години в електронних кабінетах з'являтимуться рекомендації на бюджет – загалом їх отримали 60 354 вступники на бакалавра (магістра медичного, ветеринарного та фармацевтичного спрямування). Розподіл місць відбувся сьогодні, 26 липня 2019 року, за алгоритмом адресного розміщення державного та регіонального замовлення».

У тих вступників, які отримали рекомендацію, навпроти однієї із заяв статус зміниться на «Рекомендовано до зарахування». Рекомендація надається лише на одне бюджетне місце, за однією заявою.

Таким вступникам треба до 18-ї години 31 липня виконати вимоги до зарахування та особисто принести до вишу оригінали документів. Зокрема – копію документа, який посвідчує особу; оригінал документа про освіту та додаток до нього; копію військово-облікового документа (крім випадків, передбачених законодавством);
сертифікати ЗНО; чотири кольорові фото 3х4; інші документи, передбачені правилами прийому конкретного закладу.

Вступників, які виконають вимоги, повинні зарахувати до 12-ї години 1 серпня, про що заклад видає відповідний наказ. Відтак, в електронному кабінеті вступника статус заяви має змінитися на «Включено до наказу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів