4G-зв'язок з’явився в 112 населених пунктах Львівщини та Івано-Франківщини

12:15 14 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Мобільний інтернет 4G з'явився в районних центрах Городок, Жовква, Золочів, Миколаїв, Моршин, Калуш і селах цих районів.

Один з найбільших українських операторів мобільного зв'язку «Київстар» запустив мережу четвертого покоління (4G/LTE) у 112 населених пунктах в Івано-Франківській і Львівській областях.  Зокрема, мобільний інтернет 4G з'явився в районних центрах Городок, Жовква, Золочів, Миколаїв, Моршин, Калуш і селах цих районів.

Завдяки цьому ще понад 200 тисяч жителів України в 112 населених пунктах отримали доступ до нових технологій мобільного зв'язку. На сьогодні мережа 4G «Київстар» охопила 3731 населений пункт, де проживають 21,5 млн. жителів України.

Завдяки зв'язку 4G абоненти зможуть отримувати нові переваги мобільного інтернету. «З технологією LTE середня швидкість передачі даних вища в 16 разів, а затримка в передачі інформації (ping) менше в 2,5 рази порівняно з найсучаснішими мережами 3G. Для абонентів це можливість швидко обмінюватися «важким» контентом, дивитися онлайн ТВ високої роздільної здатності, в лічені секунди завантажувати мобільні додатки скрізь, де є покриття мережі.

Про це повідомили в інформаційній агенції УНІАН.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів