25 студентів-іноземців навчатимуться в літньому університеті у Львові

15:10 29 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

2-13 серпня у Львові триватиме навчання в літньому університеті «AEGEE».

Про це повідомили в понеділок, 29 липня, в прес-службі Львівської міськради. Президент громадської організації «AEЖЕ-Львів: Форум європейських студентів Львова» Руслан Квітневий розповів: «Літній університет – це щорічна наймасштабніша подія AEGEE, яка проводиться останні 30 років у різних містах Європи. Саме через такі напів формальні заходи молодь вчиться кооперуватися і зближуватися. Цього року серед 25 учасників у нас буде багато іспанців, італійців, балканців, німців, нідерландців, тощо».

Головна організаторка Літнього Університету Софія Шмигель зазначила: «Цьогорічною темою нашого університету є екстремальні види спорту, яка є продовженням минулорічної, адже вона дуже сподобалась і організаторам, і учасникам. Програма нашого літнього університету є дуже насиченою на нові види спорту серед іноземних студентів. Окрім того ми буде відкривати учасникам українську культуру, мову і традиції».

«У Львові учасники стрибнуть з висоти 34 метри в чашу стадіону «Арена Львів» – найбезпечніший адреналін, який зарядить усіх незабутніми враженнями. Після роуп- джампінгу у Львові учасники продовжать займатись екстремальними видами спорту в Одесі та Карпатах. Тут на них чекає каякінг, катання на надувних гірках, квадроцикли, політ на тролейній переправі над водоспадом у Яремче», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів