21 вересня на площі Ринок у Львові збудують Пластове містечко

20:44 19 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/vprlviv2014/photos_stream

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, в неділю об 11:00 перед будівлею Ратуші розпочнеться відкриття пластового року.

У прес-службі міської ради повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову», що в неділю об 11:00 перед будівлею Ратуші на пл Ринок розпочнеться відкриття пластового року. В повідомленні також конкретизують:

«Таборове літо, що є підсумком діяльності пластунів впродовж усього року, підійшло до свого завершення. І для того, аби розпочати новий активний рік, львівські пластуни, вже традиційно, збудують Пластове містечко у центрі міста у неділю, 21 вересня. 

Розпочнеться відкриття нового Пластового року 21 вересня із Служби Божої у подяку за здоров’я та таборове літо у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра та Павла. Опісля, відбудеться урочисте Пластове відкриття поблизу львівської Ратуші. 

На Пластовому містечку кожен охочий зможе спробувати себе у різноманітних активітетах: стрільбі з лука, спортивних змаганнях, мистецькій та медичній точках, спробувати пластової кухні, спробувати сконструювати щось із конструктора від Технічної студії «Винахідник». Також під час відкриття Пластового року відбудеться друга дитяча Велогонка, де маленькі спортсмени від 2 до 14 років зможуть позмагатись на гуляйногах, велобігах та велосипедах.

Окрім того, буде проведений майстер-клас із плетіння синьо-жовтих браслетів виживання, що виготовляються з надміцної мотузки та можуть бути використані в екстрених ситуаціях. Такі браслети вже мають Святійший Патріарх Філарет, мер міста Андрій Садовий та Mustang Wanted. Виручені кошти за продаж браслетів будуть використані на підтримку дітей українських вояків та Героїв Небесної Сотні.

«Події, що зараз відбуваються в Україні, змушують нас все більше думати над вихованням свідомого та активного майбутнього покоління. Пластове містечко – один із способів долучити дітей та молодь до розвитку, нових зацікавлень та Пласту загалом», – розповів комендант акції старший пластун Матвій Дух, ЛЧ.

Пластове містечко буде розташоване у сквері навколо пам’ятника В’ячеславу Чорноволу між вулицями Підвальною та Володимира Винниченка. Усіх охочих запрошують долучатись до відкриття пластового року. 

Програма відкриття Пластового року:

9:00-11:00 – Служба Божа в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра та Павла;

11:00- 12:30 – церемоніал Відкриття пластового року перед будівлею львівської Ратуші на пл. Ринок;

12:30-19:00 – активітети в Пластовому містечку у сквері навколо пам’ятника В’ячеславу Чорноволу.

Контакти: Мединська Ксенія, тел. 0979064459, Ksenya.m@plast.org.ua». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів