21 вересня у Львові відбудуться змагання школярів «Готуюсь до служби в армії»

13:22 20 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, нормативні тести понад 200 учнів зі стрільби із пневматичної гвинтівки й пістолета, метань гранат, долання стометрівки, підтягування на турніку й відтискання на кулаках розпочнеться в неділю о 10:00 на вулиці Медової Печери, 29.

У прес-службі міської ради повідомили «Щоденному Львову», що Всеукраїнська молодіжна організація «СВІМ» (система воєнізованих ігор молоді) проведе в неділю, 21 вересня, щорічні військово-спортивні змагання ГСА «Готуюсь до служби в Армії» серед школярів Львова та області. В повідомленні також конкретизують:

«Змагання проходять за підтримки Асоціації «Сіндокан», управління освіти Львівської міської ради та служби у справах дітей ЛОДА. Участь у змаганнях візьмуть понад 200 учнів.

Школярі здаватимуть нормативні тести зі стрільби із пневматичної гвинтівки та пістолета, метатимуть гранати, на швидкість долатимуть стометрівку, підтягуватимуться на турніку та відтискатимуться в упорі на кулаках.  Це далеко не всі вмілості, які потрібні майбутнім захисникам, але, на думку організаторів, регулярне проведення тестів ГСА дасть змогу визначити справжній стан фізичної підготовки хлопців, та вкаже вчителям, на що необхідно звернути увагу під час занять фізкультури та «Захисту Вітчизни» у школі. 

«Учасники змагань активні, завзяті діти і демонструють непогані результати у фізичних вправах, а от вміння правильно стріляти з гвинтівки і кидати макети гранат – залишають бажати кращого», – розповідає голова ВМО «СВІМ» Назар Дума.

Розпочнуться змагання о 10:00 год за адресою: вул. Медової Печери, 29.

Контактний телефон: Андрій Риптик, тел. 063-307-01-06».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів