Завтра Львівщина і ще сім областей виходять з червоної зони, - міністр

15:46 6 грудня 2021 р.

Фото до новини

З 7 грудня вісім областей та Київ виходять з «червоної» зони карантину.

Про це повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов, пише Dailylviv.com.

Таке рішення у понеділок ухвалила Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. «Червоний» рівень епідемічної небезпеки скасовується на території Донецької, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Луганської, Львівської, Одеської, Рівненської, Херсонської областей та Києва.

Немчінов також нагадав, що з 6 грудня в Україні почали діяти нові правила карантину. Відвідувати громадські заклади на «жовтому» рівні епіднебезпеки зможуть лише ті, хто отримав принаймні одну дозу щеплення проти COVID-19 та має відповідний документ – «жовтий» COVID-сертифікат чи довідку 063/о.

Для обслуговування відвідувачів та клієнтів працівникам ресторанів, готелів та спортзалів доведеться мати принаймні одне щеплення проти COVID-19. Водночас для відвідування громадських закладів можна буде використовувати і негативний тест, який чинний 72 години, або альтернативний документ — COVID-сертифікат про одужання.

Таким чином, на «жовтому» рівні епіднебезпеки громадські заклади не зможуть обслуговувати клієнтів, а також допускати до роботи тих, хто не має одного з перелічених документів.

Україна – друга у світі за добовою смертністю від Covid.

У 98 львів'ян виявили коронавірус у неділю

На Львівщині 214 нових інфікованих коронавірусом і 22 померлих від ковіду 

Львівщина давно відповідає рівню помаранчевої зони епіднебезпеки

Львівщина у суботу дала третій результат вакцинації

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів