Залізнична лікарня у Львові після 10 вересня матиме новопризначеного генерального директора

14:29 8 вересня 2020 р.

Фото до новини

АТ «Укрзалізниця» оголосила швидкий відкритий відбір кандидатів на посаду генерального директора Львівської клінічної лікарні на залізничному транспорті.

Такий же відбір оголошено і для Київської клінічної лікарні на залізничному транспорті №1. У рамках І туру відбору кандидатів на посади гендиректорів документи приймалися з 1 до 4 вересня на електрону адресу kandidat.coz.uz@gmail.com, а вже 10 вересня 2020 р. відбудеться  ІІ етап конкурсу, який передбачає співбесіду та захист програми розвитку лікувальних закладів.

Про це повідомив сайт Укрзалізниці. 

4 вересня завершився конкурсний відбір на посади генеральних директорів Київської клінічної лікарні на залізничному транспорті №3, Харківської клінічної лікарні на залізничному транспорті №2 та Дніпровської клінічної лікарні на залізничному транспорті. Заяви до участі в конкурсі подали дев’ять претендентів.

Другий етап конкурсу, а саме відкриті співбесіди з кандидатами та захист презентацій, пройшов 4 вересня 2020 року в головному управлінні АТ «Укрзалізниця». Обговорення кожної кандидатури на посаду проводила кваліфікована комісія АТ «Укрзалізниця», до складу якої ввійшли керівники апарату управління філії «Центр охорони здоров’я», представники департаменту розвитку персоналу та кадрової політики, управління соціальної політики, апарату директора з економічної та інформаційної безпеки, офісу з антикорупційної діяльності, департаменту соціальної корпоративної відповідальності. Також на обговоренні були присутні представники газети «Магістраль».

У результаті відкритого відбору та завдяки прозорій процедурі призначення генеральних директорів клінічних лікарень (колегіальному рішенню комісії АТ «Укрзалізниця») на керівні посади трьох клінічних лікарень прийшли очільники, які готові до змін. Зокрема, мають повне розумінням реорганізаційних процесів, які проводить Укрзалізниця, та готові впроваджувати їх на місцях.

За результатами відкритого конкурсу пропозиції очолити медичні заклади на посаді генеральних директорів отримали:

Київська клінічна лікарня на залізничному транспорті №3 — Кришталь Н.Ю.

Харківська клінічна лікарня на залізничному транспорті №2 — Бровінський С.В.

Дніпровська клінічна лікарня на залізничному транспорті — Постолов О.М.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів