Як на Заході: у львівському ОХМАТДИТі відкрили перші іменні палати

13:11 21 квітня 2021 р.

Фото до новини

Опікунською радою Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «ОХМАТДИТ» було запропоновано облаштувати у лікарні спонсорські палати – за прикладом закордонних лікарень, де за кошти благодійників ремонтують або споруджують нові палати і називають їх іменем спонсора ремонтних робіт.

Таким спонсором-благодійником для ОХМАТДИТу стала депутатка Львівської обласної ради, членкиня Опікунської ради ОХМАТДИТу Тетяна Бей.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.

Відремонтували та облаштували дві палати і коридор біля них (з кухонним кутком та санвузлом). Нові палати матимуть назву «Bay-room». Такі іменні палати в ОХМАТДИТі з’явилися вперше.

Голова Львівської ОДА Максим Козицький оглянув відремонтовані приміщення та пообіцяв також особисто долучитися до такої ініціативи ОХМАТДИТУ.

«Наш Охматдит значно змінився за минулий рік і все менше нагадує про те похмуре радянське приміщення, яке було тут раніше. І все це – спільна заслуга керівництва, працівників закладу і соціально відповідального бізнесу. Вони зробили вже так багато добрих справ, що стали однією великою і дуже дружньою родиною.

Заохочую всіх, хто має можливість, приєднатися до їхніх ініціатив. В Охматдиті є ще багато приміщень, які потребують ремонту. А я з величезною радістю приймаю естафету від Тетяни Бей - візьмусь за оновлення наступної палати!», - зазначив Максим Козицький.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів