Військкоматам Львівщини вдалося мобілізувати лише половину викликаних ними медиків – решта хворіють

14:46 4 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: rmclviv.wordpress.com

Про це повідомляє в понеділок прес-служба ЛОВК.

Прес-служба Львівського обласного військового комісаріату скаржитьсясьогодні, 4 серпня, що на даний момент все ще триває комплектування підрозділів медичного забезпечення. У її повідомленні сказано також:

«Не зважаючи на те, що в армії медиків потрібно не так і багато, протягом третьої хвилі часткової мобілізації вдалося відібрати лише половину фахівців. Пов’язано це з неявкою військовозобов’язаних медиків до військових комісаріатів та з їхніми «захворюваннями». 

Як з’ясувалося у багатьох проблеми із здоров’ям. Цікаво те, що діагнози документально їм підтверджують їхні ж колеги.

Львівський обласний військовий комісаріат наголошує, що за ухилення від військової служби передбачена кримінальна відповідальність. Кожна медична довідка, яка подана до військкоматів буде ретельно перевірятися. Окрім ухильників покарання нестимуть і ті особи, які їм сприяють.

Ситуація, що склалася з недоукомплектуванням підрозділів медичного забезпечення дивує. Адже у Львівській області достатньо медичних навчальних закладів, де навчають справжніх професіоналів.

Їхнім випускникам слід згадати про клятву Гіпократа, яку вони давали. Львівський обласний військовий комісаріат вже звернувся до Львівської обласної державної адміністрації аби ті посприяли явці лікарського складу, середнього та молодшого медичного персоналу до районних військових комісаріатів».

Прес-служба Львівського обласного військового комісаріату повідомляє про це сьогодні, 4 серпня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів