Від грипу померли п’ятеро львів’ян, – ЛОДА

16:45 1 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: galinfo.com.ua

З початку епідеміологічного сезону, в нашій області захворіли на гострі респіраторні вірусні інфекції 198 216 людей.

«Медики констатують перевищення рівня захворюваності на грип та ГРВІ на всіх адміністративних територіях області.», – повідомили сьогодні, 1 лютого, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Станом на 1 лютого найбільше людей захворіли у Бродівському, Жовківському, Пустомитівському, Сокальському та Стрийському  районах Про це повідомила заступник директора департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Ірина Микичак.

«Львівщина увійшла у період епідемії грипу. Перевищення епідпорогу станом на сьогодні становить 49,8 відсотків, – зазначила Ірина Микичак. – За підсумками моніторингу з 25 до 31 січня стрімко зросла кількість хворих на гострі респіраторні вірусні інфекції. Зокрема, захворіло понад 32 тисячі осіб, з яких майже 17 тисяч дітей до 17 років та 27 вагітних».

Загалом з початку епідсезону, 28 вересня 2015 року, в області на гострі респіраторні вірусні інфекції захворіло 198 216 осіб. За словами Ірини Микичак, зареєстровано й дев’ять смертей від грипу А (Н1). Усі летальні випадки зафіксовані в осіб, старших 40 років, – п’ятеро у Львові йпо одніому в Червонограді, Бориславі, Сколівському та Городоцькому районах».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів