У Львові лікують дітей іпотерапією

17:45 9 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Львові організували для двадцяти дітей з інвалідністю заняття з іпотерапії.

Про це повідомили в четвер, 9 серпня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Курс проходять десятеро дітей, хворих на ДЦП, а також десятеро дітей з вадами зору. Ці заняття стали можливими завдяки фінансовій підтримці управління соціального захисту Львівської міської ради, а також завдяки проектам ГО «Львівський блок» та ГО Молодіжний спортивно-оздоровчий клуб «Дивосил-здоров'я».

В управлінні соціального захисту Львівської міської ради запевнили: «Іпотерапія дає можливість покращити не тільки фізичний, а й психологічний стан дітей з особливими потребами. Саме тому ми завжди фінансово підтримуємо такого роду заходи. Тож і цього року на курс з іпотерапії скерували 82 тисячі гривень».

«Діти займаються на манежі стадіону СКА на вулиці Клепарівській, 39а. Верхова їзда на конях відбувається виключно у супроводі досвідченого інструктора з іпотерапії. Триватимуть заняття упродовж чотирьох місяців – розпочались вони у травні, а завершаться наприкінці серпня цього року», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів