Україна заборонила в'їзд без тесту на коронавірус особам з чотирьох країн

20:30 23 червня 2021 р.

Фото до новини

На сьогоднішньому засіданні Уряду підтримано впровадження низки заходів, аби запобігти поширенню штаму коронавірусу "Дельта". Кабмін запровадив обов'язковий тест для перетину українського кордону для людей, які їдуть з 4 країн.

Про це повідомило Міністерство охорони здоров'я.

Обов'язково негативний тест на коронавірус доведеться мати громадянам, які прямують з країн:

    Британія;
    Індія;
    Росія;
    Португалія.

Цим особам потрібно буде зробити тест на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2 відразу на прикордонному пункті пропуску. Робити тест доведеться і у випадку, якщо громадяни перебували на території цих країн протягом щонайменше 7 днів.

Це обмеження почне діяти з 25 червня 2021 року.

Нагадаємо, станом на  23 червня в Україні зафіксовано два випадки коронавірусної хвороби, викликані новим штамом Дельта. Зараз пацієнти перебувають в Олександрівській клінічній лікарні м. Києва під медичним наглядом. Їхній стан стабільний. Про це повідомив заступник міністра-головний державний санітарний лікар Ігор Кузін.

 “В Україні зареєстрували два випадки коронавірусної хвороби викликані штамом Дельта. Секвенування вірусу та підтвердження мутації було проведено Інститутом молекулярної біології та генетики 22 червня 2021 року”, - повідомив Ігор Кузін.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів