У жіночій консультації 4-ї міської поліклініки Львова впровадили електронні медичні картки

16:00 19 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У ЛМР запевнили: У комунальній 4-тій міській поліклініці Львова, яка щодня обслуговує близько 1,5 тисячі осіб, після успішного впровадження онлайн-реєстрації на прийом до лікаря, почали запроваджувати систему електронного документообігу».

У прес-службі Львівської міськради повідомили також сьогодні, 19 вересня: «Першим кроком стала реалізація електронної медичної картки пацієнта у жіночій консультації поліклініки, і в подальшому її впровадять й у інших жіночих консультаціях Львова. Зі слів головного лікаря комунальної 4-ї міської поліклініки Львова Остапа Місюри, розпочати впровадження електронно-медичної системи, яка значно полегшує і пришвидшує прийом пацієнтів, вирішили з жіночої консультації, бо там молодий прогресивний колектив, який радо сприйняв цю ідею, а також саме в цій поліклініці – найбільша зона обслуговування населення».

Акушер-гінеколог жіночої консультації комунальної 4-ї міської поліклініки Юлія Яблонська розповідає: «Програма була розроблена під наші потреби – ми дуже довго спілкувалися з розробниками для цього і надали необхідну інформацію, яка має бути в амбулаторних картках: як має виглядати огляд пацієнтки, перелік можливих аналізів, діагнозів, патологій відповідно до чинного законодавства. Тут є всі необхідні дані – результати аналізів, оглядів, призначення. Усе можна швидко знайти і «підтягнути». Кожен лікар відділення має свій логін та пароль до системи, у якій є база даних пацієнток. Базу наповнювали декілька місяців, і зараз у ній є всі вагітні та диспансерна група. Інших пацієнток ми вносимо в базу тоді, коли вони вперше після впровадження електронних медичних карток приходять до нас на прийом».

У міськраді також конкретизували: «Пацієнти доступу до програми не мають, проте всі дані, які внесені в систему, лікарі можуть видати їм на руки роздрукованими. Так само аналізи, які приносять із собою жінки, медики сканують та додають до своєї електронної бази».

Більше подробиць – на сайті Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів