У Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону у Львові загоюють рани 98 бійців

23:18 6 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили в суботу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, керівник ЛОДА Юрій Турянський, відвідавши поранених, констатував: «У хлопців справді бойовий дух – основне питання, яке вони задають, коли ми можемо знову повернутися на передову».

У прес-службі облдержадміністрації, повідомили сьогодні, 6 грудня, «Щоденному Львову», що т.в.о. голови ЛОДА Юрій Турянський разом з головою Львівської обласної ради Петром Колодієм сьогодні відвідали поранених військових із зони АТО, які проходять лікування та реабілітацію у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону. У повідомленні також конкретизують:

«У госпіталі на сьогодні лікуються 98 бійців з пораненнями різного ступеня, починаючи від середньої важкості і до важких. Всі вони забезпечені необхідними медикаментами, ними опікується висококваліфікований медичний персонал. Під час відвідин керівник області оглянув палати та реабілітаційні кімнати лікувального закладу, а також поспілкувався з пораненими воїнами.

«В цьому госпіталі проходять лікування та реабілітацію не лише львів'яни, але і військові з Харківщини, Житомирщини, Донеччини, Луганщини та інших регіонів України. У хлопців справді бойовий дух – основне питання, яке вони задають, коли ми можемо знову повернутися на передову. Це справжні воїни і справжні герої. Приношу їм щиру подяку та низький уклін за те, що вони ризикуючи своїм здоров'ям та життям обороняють східні кордони від ворога. Дай Боже, щоб вони швидше одужали і поверталися до своїх родин. Тому основне, що хотілося б побажати усім нашим бійцям – міцного здоров'я і миру в нашій державі», – поділився своїми враженнями Ю. Турянський.

Окрему подяку очільник області висловив медичному персоналу Військово-медичного клінічного центру Західного регіону, зазначивши, що це один з найякісніших військових лікувальних закладів України, де працюють висококваліфіковані спеціалісти-медики з колосальним професійним досвідом».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів