У відвідувачів львівського закладу громадського харчування виявили сальмонельоз

10:45 19 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: varianty.lviv.ua

У Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні ще не одужали 16 відвідувачів закладу громадського харчування «Tomash Kebab».

У прес-службі Львівської міськради розповіли в четвер: «13 липня до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф надійшло повідомлення про госпіталізацію у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню та інфекційне відділення Пустомитівської центральної районної лікарні пацієнтів із діагнозом «харчова токсикоз-інфекція та гостра кишкова інфекція». Усі вони харчувались в закладі громадського харчування «Tomash Kebab» на вулиці Куліша, 10!.

«Станом на 12-ту годину 18 липня за допомогою звернулися 30 людей (у тому числі –одна дитина), з них госпіталізовані 28 пацієнтів (зокрема, 22 – у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню, четверо – в Пустомитівську районну лікарню, ще по одному – в Червоноградську й Новояворівську лікарні). Виписано зі Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні 12-х, в стаціонарі залишаються 16 пацієнтів. Після отримання результатів бактеріологічних обстежень тим пацієнтам, які виписалися, поставили діагноз «сальмонельоз», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів