У школах Львова вакцинують від кору

13:32 12 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У зв’язку з низькою активністю вакцинації, прийнято рішення про створення мобільних бригад для вакцинації дітей.

Про це повідомили у вівторок, 12 березня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Фахівці вакцинуватимуть тих школярів, батьки яких дали згоду на щеплення. Загалом у Львові від кору вакцинували більше 6,5 тисячі дітей».

«Якщо школа по рейтингу має низький рівень захищеності, тобто є велика кількість невакцинованих дітей, то треба в дуже короткий термін власне в цій школі максимально вакцинувати дітей для того, щоб ризик виникнення захворювання на кір мінімізувати. Якщо це розтягнеться на місяці, то діти як хворіли, так і хворітимуть, спалах буде продовжуватися», – поінформували також у ЛМР.

«Тому прийнято рішення про створення мобільних бригад, які у школах проводитимуть вакцинацію. До складу такої бригади входить сімейний лікар та медична сестра, яка пройшла навчання з теорії та техніки імунізації. Мобільні бригади будуть забезпечені необхідною кількістю вакцини, і проводитимуть вакцинацію відповідно до згоди батьків», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів