У Польщі рекордна кількість нових випадків зараження коронавірусом

15:45 30 липня 2020 р.

Фото до новини

Упродовж останньої доби в Польщі зареєстровано 615 нових випадків інфікування COVID-19. Найчастіше - у великих підприємствах.

30 липня в Польщі провідомлено про 615 нових випадків інфікування коронавірусом протягом попередніх 24 годин. Це найбільше число випадків зараження за добу від початку пандемії. За останню добу померло 15 осіб віком 59-91 років. Найбільше, 160 випадків, виявлено в регіоні Сілезії, 133 – в Малопольщі, 95 – на Мазовші.

Дані про стан епідемії в Польщі представив речник Міністерства здоров’я Войцєх Андрусєвич: «Цей рекорд насправді стосується трьох, щонайбільше чотирьох воєводств. У більшій частині країни зараження надалі на рівні кількох-кільканадцятьох. Але, звісно, не можемо не надавати належного значення цьому рекорду – 615 випадків. Вони, як і раніше, трапилися у великих підприємствах, але пам’ятаймо, що туди цю інфекцію приносить якась особа. Можливо, часто не дотримуючись процедур на вулицях чи в крамницях».

Число жертв коронавірусної інфекції зросла в Польщі до 1709, а заражень – до 45 031. Досі одужало 33 643 осіб. У лікарнях перебуває 1694 хворих, а 63 особи підключені до апаратів штучної вентиляції легенів.

Про це повідомляє DailyLviv з посиланням Українську службу Польського радіо

Нагадаємо, що Польща включила Україну до списку країн, звідки можна повертатися без карантину.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів