У Німеччині зафіксували прискорене поширення коронавірусу

19:12 10 травня 2020 р.

Фото до новини

У Німеччині повідомляють про прискорення поширення коронавірусу.

Як повідомляє "Європейська правда" з посиланням на ВВС, про це заявили в Інституті Роберта Коха.

В Інституті зазначають, що коефіцієнт відтворення вірусу ("R-value") перевищив "1", і це викликає стурбованість у контексті послаблення карантинних обмежень.

"Збільшення числа відтворюваності вимагає більш пильного моніторингу ситуації у наступні дні", - йдеться у повідомленні Інституту.

За підсумками останньої доби, у Німеччині зареєстрували 667 нових випадків. Померли 26 хворих, а одужали - близько тисячі.

Загалом з початку епідемії в країні зареєстрували 169 218 підтверджених заражень коронавірусом. Померли 7395 хворих, 144 тисячі – одужали.

Нагадаємо, федеральний уряд і землі у Німеччині домовилися продовжити обмеження на соціальні контакти до 5 червня, але з пом’якшеннями

Дійсне дотепер обмеження на торгівлю на площі до 800 квадратних метрів скасовується. Магазини зобов'язані вживати гігієнічні заходи і не допускати виникнення черг. 

Водночас рішення щодо ослаблення заходів, як і раніше, ухвалюватиме влада федеральних земель - тому у місцях спалах інфекції можуть діяти більш суворі правила.

Нагадаємо, на Львівщині померли два чоловіки. У них виявили Covid-19.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів