У МОЗ озвучили вартість вакцини від коронавірусу

21:47 18 листопада 2020 р.

Фото до новини

Одна доза вакцини від коронавіруса для України може коштувати сім доларів. А курс вакцинації складається з двох доз - 14 доларів.

Про це розповів головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, пише DailyLviv.

За йогго словами, глобальний фонд доступу до вакцин проти Covid-19 COVAX підтвердив інформацію про надання Україні вакцини від коронавірусної хвороби на безкоштовній основі для 20% населення, повідомив увечері в середу, 18 листопада головний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

«Сьогодні стало відомо, що Україна, як одна з країн, яка включена в роботу глобального механізму COVAX, має можливість отримати вакцини від коронавірусної хвороби в кількості доз, що дорівнює 20% населення безкоштовно. Це означає, що близько 4 млн громадян України зможуть вакцинуватися в першій половині 2021 за рахунок фінансової підтримки з боку міжнародних партнерів і урядів інших країн», – повідомив Ляшко.

"Сьогодні озвучили, що одна доза вакцини через систему COVAX може коштувати для України сім доларів. Повноцінне щеплення, дві дози - 14 доларів", - сказав Ляшко




Глобальний фонд доступу до вакцин проти Covid-19 COVAX підтвердив інформацію про виділення Україні вакцини від коронавірусної хвороби на безкоштовній основі для 20% населення, повідомив увечері в середу, 18 листопада головний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів