У Львові запрацювала мобільна бригада паліативної допомоги

13:00 20 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: unn.com.ua

Для того, щоб стати клієнтом виїзної мобільної бригади, потрібно зателефонувати за номером 0684646035 або звернутися у реєстратуру шпиталю на вулиці Озаркевича, 4.

«У Львові в шпиталі іменімитрополита Андрея Шептицького запрацювала мобільна виїзна бригада паліативної допомоги», – повідомив на прес-конференції у Львові, адміністратор БФ «Шпиталь імені Митрополита Андрея Шептицького» Андрій Логін, який також розповів:

« Греко-католицька церква оголосила 2016 рік роком милосердя. Робота мобільних виїзних бригад паліативної допомоги має на меті дати можливість допомогти людям, які почувають себе самотніми, забутими, хворими.

Для того, щоб стати клієнтом виїзної мобільної бригади, потрібно зателефонувати за номером 0684646035 або звернутися у реєстратуру шпиталю на вулиці Озаркевича, 4. Шпиталь працює зараз за принципом соціального підприємництва.

Це означає, що сьогодні тих пацієнтів, які є платоспроможними, у шпиталі обслуговують за гроші (година коштує – 70 грн). У цю суму включений внесок на благодійність, тобто для тих людей, які не можуть про себе подбати».

Своєю чергою, лікар-терапевт виїзної бригади паліативної допомоги Анна Муратова-Сергеєва, розповіла: «Виїзна бригада паліативної допомоги складається з таких фахівців: лікаря-терапевта, медичної сестри, психолога, священика. Серед пацієнтів виїзної бригади – люди з розладами серцевої діяльності, лежачі хворі, які перенесли інфаркт чи інсульт, переломи тощо, тобто це люди, які обмежені у самообслуговуванні і потребують стороннього догляду. Здебільшого виїзна мобільна бригада паліативної допомоги полегшує біль та інші симптоми невиліковної прогресуючої хвороби, надає психологічну підтримку паліативних пацієнтів та їхніх близьких, проводить духовний супровід паліативних пацієнтів та їхніх близьких з врахуванням їхніх релігійних переконань і потреб».

Про це повідомили сьогодні, 20 квітня, в інформаційній агенції «УНН».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів