У Львові з 64 поранених – 7 важких, 8 - оперують

14:33 4 вересня 2024 р.

Фото до новини

Міський голова Львова Андрій Садовий просить містян прийти у Міський центр крові (І. Миколайчука, 9) та здати кров, щоб допомогти постраждалим.

Станом на зараз із 64 мешканців, що потрапили до лікарень внаслідок ранкових ворожих обстрілів Львова, семеро перебувають у критичному стані. про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

«За медичною допомогою до лікарень Першого медоб’єднання уже звернулось 64 особи, серед них - 8 дітей. 

Щодо дітей, то вони в стані середньої важкості перебувають у лікарні Святого Миколая. Їхньому життю нічого не загрожує.

У трьох лікарнях Першого медоб'єднання Львова знаходяться семеро критичних пацієнтів. В операційних зараз перебуває іще 8 пацієнтів з осколковими проникаючими пораненнями», - повідомила медична директорка Першого медоб'єднання Львова Наталія Матолінець.

Міський голова Львова закликав львів’ян стати донорами крові для тих, хто постраждав сьогодні.

“Важливо! У зв’язку зі значною кількістю постраждалих, які практично одномоментно з різними травмами потрапили до медичних закладів Львова, виникла потреба в донорській крові. Просто зараз потрібні усі компоненти крові. Тож медики закликають львів’ян та усіх небайдужих прийти до Міського центру крові (І. Миколайчука, 9) та допомогти постраждалим”, - закликає Андрій Садовий.

Нагадаємо, сьогодні з п’ятої години ранку ворог здійснив комбіновану атаку по Львову ракетами та шахедами. Внаслідок атаки 154 будинки зазнали ушкоджень. Мешканців шести будинків доведеться відселити. Завтра, 5 вересня, у місті оголошено Днем жалоби.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів