У Львові вперше влаштували «Red Brunch»

12:45 5 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Рекордна кількість львів’ян стала донорами для потреб онкохворих.

Про це повідомили у вівторок, 5 листопада, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Сьогодні команда проєкту «Я, Ніна» вперше провела «Red Brunch» у Львові – збір крові для потреб онкохворих людей та волосся – для виготовлення перук дітям, які втратили власне через хіміотерапію. За майже тиждень від дня оголошення про ініціативу вдалося зібрати рекордну кількість охочих стати донорами – 150 донорів крові та 11 – волосся, тож реєстрацію довелося припинити достроково».

«Red Brunch» відбувся в «BankHotel Lviv» на вулиці Листопадового Чину, 8. Його відвідали відомі українці, зокрема – ініціаторка та ідейна натхненниця проєкту Яніна Соколова, музикант і фронтмен гурту «Друга Ріка» Валерій Харчишин», – поінформували також у міськраді.

«Red Brunch» від проєкту «Я, Ніна» – щомісячна подія, яка відбувається кожного першого вівторка місяця. У Києві – вже вп’яте, у Львові ж – вперше. За результатами чотирьох перших «Red Brunch» у столиці, 240 людей стали донорами крові, які разом врятували чи ще врятують 720 життів. Ще 17 людей віддали своє волосся на виготовлення перук для дітей, що втратили власне волосся через хіміотерапію», – розповіли також у міськраді.

«Реєстрацію на наступний «Red Brunch», який відбудеться у перший вівторок грудня, розпочнуть незабаром. «Red Brunch» у Львові відбувається у співпраці з організацією «ДонорUA». Браслети для тих, хто долучився до збору крові та волосся, дарує «Guzema Jewelry». Гостинно приймає «BankHotel Lviv», який надає власний салон краси для донорів волосся та частування. До команди долучилися організації «Краса рятує» та «Hair for Share», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів