У Львові вперше відбудеться «Red Brunch»

09:30 5 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У вівторок, 5 листопада, команда проєкту «Я, Ніна» вперше проведе у Львові «Red Brunch» – збір крові для потреб онкохворих людей, а волосся – для виготовлення перук дітям, які втратили власне через хіміотерапію.

Про це повідомили  у Львівській міськраді, де також розповіли: «За майже тиждень від дня оголошення про ініціативу вдалося зібрати рекордну кількість охочих стати донорами – 150 донорів крові, а 11 – волосся, тож реєстрацію довелося припинити достроково. «Red Brunch» – відбудеться в «BankHotel Lviv» на вулиці Листопадового Чину, 8. Початок – о 9.00».

«На «Red Brunch» завітають і відомі українці. Зокрема – ініціаторка та ідейна натхненниця проєкту Яніна Соколова, музикант і фронтмен гурту «Друга Ріка» Валерій Харчишин. До участі запрошують усіх охочих долучитися до добрих справ, адже окрім донорства, в готелі буде також можливість долучитися фінансово – зробити пожертву на фонд «Зелений слон», який допомагає здійснювати дитячі мрії по всій Україні, підтримати фільм «Яніна», або ж допомогти у замовленні виготовлення перук», – поінформували також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів