У Львові відкрили клініку з мережі сімейної медицини, яка працювала під обстрілами

23:11 12 травня 2022 р.

Фото до новини

10 травня 2022 року у Львові відкрилося перше у місті відділення мережі клінік «Медична зірка».

Про це повідомила адміністрація мережі, пише Dailylviv.com.

Головна ціль відкриття першого представництва у Львові — надання безоплатної медичної допомоги тимчасово переміщеним особам і жителям міста, а також забезпечення роботою лікарів-переселенців. Приватна мережа клінік «Медична зірка» включає відділення у Києві, Чернігові, Рожищі, Ратному та Харкові.

«Сьогодні надважливо продовжувати створювати нові медичні заклади, адже українці потребують якісної допомоги. Це значно більше, ніж бізнес, це про новий рівень відповідальності. Наші лікарі всі місяці війни працювали під обстрілами в Харкові та Чернігові. Ми рятували життя та не менш важливо зараз створювати умови, щоб підтримувати та покращувати його якість. Наша робота у тому, щоб надати пацієнту комплексний медичний сервіс на довгі роки. Ми підтримуємо тих, хто зараз вимушено покинув свої домівки, безоплатно надаючи допомогу. Ми щиро вітаємо у проєкт лікарів з різних куточків України та створюємо робочі місця, » — розповіла Катерина Вайдич, головна директорка мережі клінік «Медична зірка». 

У львівській «Медичній зірці» працюють 7 лікарів, які зможуть надавати безоплатну допомогу понад 16 000 людей. Можна отримати консультації сімейних лікарів, терапевтів, педіатрів та лікарів УЗД. З нашими лікарями можна швидко підписати декларацію та продовжувати отримувати якісні медичні послуги. Наприклад, безоплатні консультації, аналізи, електрокардіографія тощо.

«Працювати за фахом, бути корисною людям у цей час великої турбулентності надзвичайно цінно для мене. Львів дав мені, моїй родині та колегам прихисток. Дуже рада, що нове відділення «Медичної зірки» відкрилося саме у цьому місті. Я вірю у нашу команду, її професіоналізм та небайдужість. Переконана, що ми докладемо максимальних зусиль, знань, досвіду і любові у піклуванні про здоров’я кожного пацієнта. Українців врятувала небайдужість один до одного. Рада бути частиною команди, для якої це є головною цінністю, » — поділилася Ірина Кочетова, терапевт львівської клініки «Медична зірка».

Усі лікарі нашої мережі надають також безоплатні консультації телефоном. Національна служба здоров’я України надає кошти на забезпечення сімейною медициною кожного українця. Пацієнти можуть звертатись до свого лікаря за потреби: огляд, скерування, лікування. І все це без прив’язки до місця реєстрації, без черг та безоплатно.

тел. +38 063 577 88 09

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів