У Львові тривають навчання з надання першої медичної допомоги

12:10 19 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: УНІАН

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, всі охочі мешканці можуть пройти курси в поліклініках і лікарнях міста

Як повідомили сьогодні, 19 вересня, «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, громада нашого міста вже впродовж двох місяців вчиться надавати першу медичну допомогу. В повідомленні також конкретизують:

«Лікарі-волонтери проводять навчання для бійців на полігоні. У навчальних закладах Львова такі навчання провели для керівників.

Крім того, всі охочі мешканці можуть пройти курси з надання першої медичної допомоги у поліклініках і лікарнях Львова.  Директор департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Олег Березюк. повідомив також:

«Упродовж двох місяців департамент гуманітарної політики практично провів тренування надання першої медичної допомоги серед керівників загальноосвітніх і дошкільних навчальних закладів, серед працівників лікарень і поліклінік. Крім того, проведені курси цивільної оборони серед працівників культури, охорони здоров’я та освіти.

Вдячний громадським організаціям за ініціативу з проведення занять з самозахисту, бо важливо піднімати дух і фізичну силу населення. Вдячний Академії сухопутних військ за відкриття короткого курсу військової підготовки, який складається з двох теоретичних днів і виїзду на полігон для польової стрільби».

У прес-службі ЛМР також нагадують, що у спеціальному наметі на площі Ринок у Львові працює Інформаційно-практичний центр безпеки міста. Графік його роботи – щодня з 10.00 до 20.30.

У Центрі для усіх охочих надають консультації інформаційного характеру, проводять навчання, майстер-класи та практичні заняття з чотирьох основних напрямків – екстрена медицина, основи самозахисту, основи військової справи та цивільна оборона. Також у Центрі здійснюється запис та реєстрація усіх охочих пройти вишкіл».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів