У Львові спорудять приватну лікарню на 8 000 кв метрів

12:52 13 жовтня 2020 р.

Фото до новини

У Львові збудують нову лікарню медичного центру Святої Параскеви. Це буде стаціонар з кількома сучасними відділеннями та поліклінікою.

У п’ятницю, 16 жовтня, о 12.00  закладуть капсулу та освятять місце під будівництво. 

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.

Як розповіли у медичному центрі Святої Параскеви, новий стаціонар, який планують збудувати, матиме загальну площу 8000 кв. м і складатиметься з хірургічного відділення на 100 ліжок, сучасного радіологічного та поліклінічного відділень, операційного блоку та реанімації. Упродовж 10 років роботи медичний центр інвестує у розвиток мережі поліклінік. Інвестиція у цю лікарню — близько 20 млн євро. Будівництво медичного закладу триватиме орієнтовно два роки.

Лікарня буде інноваційною та сучасною, кажуть у медичному центрі, адже над проєктом працювали консультанти з Німеччини, зокрема архітектурне бюро Андре Янка, та Потсдамської клініки ім. Ернста фон Бергманна.

Проєкт облаштування клініки передбачає, що наявні будівлі колишнього Львівського заводу телеграфної апаратури (ЛЗТА) реконструюють і добудують до них новий корпус — стаціонар.

У хірургічному відділенні буде можливість виконувати до 3000 оперативних втручань на рік за напрямками: хірургія, урологія, гінекологія, отоларингологія тощо.

Медичний центр збудують на вул. Смаль-Стоцького, 13, що неподалік ТРЦ «Скриня». Відповідне рішення погодив виконавчий комітет ЛМР 10 травня 2019 року.

Довідка

Медичному центру Святої Параскеви — 10 років. Окрім головного, діагностичного та лікувального центру, функціонують ще 3 філії, де щодня приймають близько 700 пацієнтів. Загальна база пацієнтів — 605 тисяч осіб. Проведено 470 тисяч діагностик, 880 тисяч лабораторних послуг, 500 тисяч консультацій.


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів