У Львові - рекордна кількість інфікованих коронавірусом, - мер

10:45 4 листопада 2020 р.

Фото до новини

За останню добу у Львові виявлено 212 випадків інфікування коронавірусом, що є рекордною кількістю.

Про це повідомив мер Андрій Садовий, пише Dailylviv.

«Незважаючи на статистику, люди роблять весілля, великі ювілеї, забави. Молоді люди дуже часто таємно збираються в клубах. Вони не розуміють, що це є дуже велика біда, не досліджена до кінця. І це не закінчиться завтра. Ми сьогодні аналізуємо ситуацію і розуміємо, що пік буде у січні-лютому. Вже сьогодні по області ми маємо 550 позитивних результатів ПЛР, а по місту — 212. Це є рекорд.

Ми прийняли рішення, що в лікарні швидкої допомоги ми додаємо ще 300 ліжок. Зараз там приступають до ремонтних робіт, щоб мати резерв.

За минулі 5 років була повністю знищена система санітарно-епідеміологічної служби, було продано багато обласних лікарень, які також розташовані і на території міста Львова.

Наприклад, сьогодні обласна лікарня приймає лише 40 хворих на ковід. Наша лікарня швидкої допомоги на сьогодні має 266, хоча ми не планували там це роботи, бо вона є ургентна. Фактично, місто на себе сьогодні перебирає більше, адже питання інфекцій — це державний контроль", — сказав Андрій Садовий в ефірі радіо «Львівська хвиля».


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів