У Львові прооперують дітей лікарі зі США

18:00 9 вересня 2016 р.

Фахівці медичного центру «Intersono Medicover Group» оглянуть понад 150 дітей із рубцевими змінами після опіків, а 40 із них відберуть для проведення оперативних втручань.

12-16 вересня лікарі Міжнародної виїзної клініки «Shriners Hospitals for Children» у Бостоні в США та українські фахівці під керівництвом ініціатора проекту «Лікарі об’єднуються заради допомоги дітям» Геннадія Фузайлова проведуть безкоштовні консультативні огляди і оперативні втручання дітям з рубцевими змінами внаслідок опіків. Причому українсько-американський соціальний проект «Лікарі об’єднуються заради допомоги дітям» уже вп’яте збирає спеціалістів, які рятують маленьких пацієнтів від наслідків опіків різного ступеня важкості.

Цей проект об’єднав 10 висококваліфікованих спеціалістів з провідних клінік, університетів США та команди фахівців «Intersono Medicover Group», опікового центру 8-ї міської клінічної лікарні Львова, міської дитячої клінічної лікарні Львова та Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охматдит», а також групи волонтерів – студентів старших курсів Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького У медичному центрі «Intersono Medicover Group» лікарі оглянуть понад 150 дітей із рубцевими змінами після опіків, а 40 із них відберуть для проведення оперативних втручань.

Натомість дітей, які потребуватимуть складних реконструктивних операцій, скерують на безкоштовне лікування у США. У межах проекту також запланований одноденний навчальний семінар, під час якого молоді спеціалісти отримають можливість побачити через онлайн-трансляцію як працюють професіонали високого рівня.

У січні 2016 року у Львівській області розпочався заключний етап освітнього проекту «Проти Опіків». Зокрема – проводилися спеціальні телемедичні консультації, за результатами яких формувалася група пацієнтів на огляд.

Метою проекту є навчити батьків як вберегти своїх дітей від опіків у побуті та як кваліфіковано надати першу медичну допомогу, якщо дитина вже отримала опік. Координатор проекту –, завідувач лікувально-консультативним відділенням в «Intersono Medicover Group» Мирослава Децик.

Про це повідомили сьогодні, 9 вересня, в прес-службі міськради, де також запевнили: «Лікарі об’єднуються заради допомоги дітям» – унікальний проект, що гуртує кращих спеціалістів – дитячих анестезіологів, фахівців з інтенсивної терапії, дитячої та пластичної хірургії, медсестер».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів