У Львові виявили порушення граничних розмірів націнок на лікарські засоби

13:55 28 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської обласної ради

Як повідомив начальника обласного управління МВС, «в ході проведення перевірки виявлено факти порушення законодавства при встановленні граничних розмірів націнки на лікарські засоби, які в подальшому реалізовувались до 1-ї міської клінічної лікарні імені Данила Галицького».

Як повідомили сьогодні, 28 серпня, «Щоденному Львову» в прес-службі облради, реагуючи на звернення голови ЛОР Петра Колодія, обласне управління МВС провело перевірку фармацевтичного ринку Львівщини щодо наявності фактів зловживань при встановленні вартості медичних препаратів та засобів. У повідомленні також зазначено:

«У ході проведення перевірки виявлено факти порушення законодавства при встановленні граничних розмірів націнки на лікарські засоби, які в подальшому реалізовувались до 1-ої міської клінічної лікарні імені Данила Галицького. В результаті вчинених суб’єктами підприємницької діяльності дій бюджету міста Львова завдано збитків у великих розмірах», – йдеться у відповіді начальника ГУ МВСУ у Львівській області. За вказаним фактом було відкрито кримінальне провадження та проводиться досудове слідство.

У прес-службі облради також нагадують, що голова Львівської обласної ради Петро Колодій звернувся у контролюючі органи з проханням провести перевірку ринків торгівлі лікарськими засобами у Львівській області на предмет зловживань при формуванні цін на медичні засоби і препарати та виявлення ознак порушення законодавства про економічну конкуренцію. Відповідні листи очільник обласної ради скерував до начальника ГУ МВС України у Львівській області Дмитра Загарії, в о. голови Антимонопольного комітету України Миколи Бараша та голови Державної інспекції України з контролю за цінами Олександра Кисельова.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів