У Львові онкохворі тимчасово зможуть безкоштовно доїхати на таксі з дому на вулицю Гашека

13:18 12 листопада 2020 р.

Фото до новини

Вартість однієї поїздки не може перевищувати 300 грн. Замовлення за телефонами 5522 і 093 170 72 19. Термін дії - тимчасовий.

З 11 листопада українці, що мають підтверджений онкологічний діагноз, можуть скористатися тимчасовою послугою Фундації #ВАРТОЖИТИ з безкоштовного замовлення таксі до державного медичного закладу та в зворотному напрямку. Про це піар-спеціаліст lifecell повідомив DailyLviv.

Ця послуга таксі є тимчасовою і діє лише до вичерпання ліміту безкоштовних поїздок, наданих онлайн-сервісом Uklon та Мережею АЗК WOG. 

Оператор мобільного зв'язку lifecell надав цій Фундації два номери: короткий 5522 та довгий +38 (093) 170 72 19, аби онкопацієнти могли замовляти поїздки. Дзвінки на номер 5522 є безкоштовними лише для абонентів lifecell. Вартість дзвінків на номер +38 (093) 170 72 19 дорівнює вартості дзвінків на номери lifecell згідно з тарифами мобільного оператора, в якого обслуговується додзвонювач.

Безкоштовну поїздку онкопацієнти можуть здійснити у 17 містах України. Перелік міст та деталі щодо проєкту містяться на сайті Фундації #ВАРТОЖИТИ. Послуга реалізовується завдяки волонтерам, численним соціально відповідальним компаніям та небайдужим українцям з усього світу, що жертвують кошти на підтримку Фундації.

Замовити послугу безкоштовного таксі можна лише до державного онкоцентру за місцем проживання онкопацієнта, а також з державного онкоцентру назад додому. У Львові - до Львівського державного онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру (вул. Ярослава Гашека, 2а). 

Вартість однієї поїздки не може перевищувати 300 грн.

Задля уникнення шахрайства оператор лінінї таксі залишає за собою право вимагати додатвові дані про пацієнта:

- паспортні дані або інші документи, що посвідчують особу;

- документальне підтвердження діагнозу.

У випадку відмови онкопацієнта надати операторові лінії таксі документи, що підтверджують особу та діагноз, останній залишає за собою право відмовити у наданні послуги безкоштовного таксі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів