У Львові оголосили карантин лише в одній школі

11:10 4 лютого 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: pogliad.ua

У зв’язку зі зростаннями динаміки захворювання учнів у п’ятницю було прийнято рішення призупинити з 4 лютого до 8 лютого освітній процес у початковій школі №53.

Про це повідомили в понеділок, 4 лютого, в прес-службі Львівської міськради. Директор департаменту гуманітарної політики ЛМР Галина Слічна розповіла: «Управління освіти щоденно моніторить ситуацію із відвідуваністю шкіл Львова, а також ДНЗ. Про запровадження карантинних заходів у всіх навчальних закладах міста поки що не йдеться, оскільки епідпоріг ми ще не перетнули. Однак дуже важливо є «перервати ланцюжок» захворюваності. Тому, відповідно до інформації навчальних закладів, навчальний процес буде призупинятись у тих школах, де 20 і більше відсотків дітей відсутні з причин захворювання на ГРВІ».

«У зв’язку зі зростаннями динаміки захворювання учнів у п’ятницю було прийнято рішення призупинити з 4 лютого до 8 лютого освітній процес у початковій школі №53, – зазначила також Галина Слічна. – Сьогодні, у понеділок, ми будемо аналізувати дані про відвідуваність навчальних закладів міста і, за потреби, будемо приймати відповідні рішення».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів