У Львові безкоштовно діагностуватимуть дітей полеглих воїнів

11:18 24 листопада 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської обласної ради

У медичному центр «Ново» на вулиці Пилипа Орлика обстежуватимуть маленьких пацієнтів на магнітно-резонансному томографі й комп’ютерному томографі.

У прес-службі облради повідомили сьогодні, 24 листопада, що у Львові розпочали реалізовувати спільний проект «Любіть жити» депутатської  групи «Об’єднання волонтерів та учасників АТО» та медичного центру «Ново» на вулиці Пилипа Орлика, 4. У межах цього проекту діти загиблих учасників  АТО та Героїв Небесної Сотні зможуть проходити безкоштовно діагностику на сучасному обладнанні та отримати фахову консультацію спеціалістів. 

За словами директора центру Наталії Климович, для маленьких пацієнтів заклад пропонує обстеження на магнітно-резонансному томографі, комп’ютерному томографі; ультразвукову діагностику; «Ехо» серця; нейросонографію; консультацію дитячого гінеколога.  Як розповіла координатор депутатської групи, депутат облради Уляна Дорош, зараз формуються списки таких діток, а також поширюється інформація в районах області, щоб усі у кого є потреба звернутися за сучасною діагностикою могли прийти у медцентр «Ново» на вулиці Пилипа Орлика, 4 та отримати якісну медичну послугу. 

Уляна Дорош зазначила: «Діти – наше майбутнє, і воно повинно бути здоровим. Це не короткотривалий проект. Ми його розширюємо також на дітей загиблих бійців-добровольців, яких обласна рада визнала на регіональному рівні. На перспективу – також  плануємо включити дітей атовців-інвалідів». 

Для того, щоб зареєструватися на прийом у медичний центр, батьки повинні зробити попередній запис в адміністратора за номером – 097 359 45 95  та 063 945 45 45. Також потрібно мати з собою посвідчення сім’ї загиблого, паспорт. 

У прес-службі облради повідомили також, що на Львівщині налічується 262 сім’ї, які втратили рідних під час військових дій на сході України.  

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів