У Львові – 26 пацієнтів із підозрою на коронавірус

11:20 19 березня 2020 р.

Фото до новини

Пацієнтів, тести яких учора повернулись з Києва із діагнозом грип, виписали із лікарні.

Про це, як повідомили в четвер, 19 березня, у Львівській облдержадміністрації, розповів в.о. директора департаменту охорони здоров’я Андрій Васько, котрий зазначив: «У Львівській обласній  інфекційній клінічній лікарні на сьогоднішній день перебуває 26 пацієнтів з підозрою на коронавірус. Усі вони в стані середньої важкості або в легкому стані. Ми очікуємо отримання аналізів по цих пацієнтах».

Чиновник також поінформував: «До сьогодні троє перебувають на амбулаторному режимі лікування. Вони є з позитивними епіданамнезами і ми очікуємо по них підтвердження на коронавірусну інфекцію».

«Усіх пацієнтів, тести яких учора повернулись з Києва із діагнозом грип, виписали із лікарні. таких – четверо», – повідомив також Андрій Васько.

«Загалом, за увесь час до медиків звернулися 33 жителі Львівської області. Трьох перевели на амбулаторне лікування, чотирьох виписали», – розповів також в.о. директора департаменту охорони здоров’я.

Як розповідав «ЩЛ», керівниця штабу прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції «Covid-19» у Львові Галина Слічна повідомила, що у Львові 24 людини були госпіталізовані з підозрою на коронавірус.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів