У Львівському перинатальному центрі влаштували родинне свято

12:10 5 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У Львівському перинатальному центрі відбулося родинне свято «Зустріч з батьками та малюками, яких годують грудним молоком».

Про це повідомили в понеділок, 5 серпня, в пресслужбі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «На свято завітали двійнята, трійнята, недоношені новонароджені та інші малюки, які народилися саме у стінах Львівського обласного перинатального центру. Жінки на своєму досвіді переконалися у перевагах грудного вигодовування, а саме, у позитивному психоемоційному стані, що значно знижує ризики післяпологової депресії, посилює емоційний зв’язок зі своєю дитиною, а також є профілактикою раку молочної залози в майбутньому. Серед розваг були вікторини, конкурси, учасники отримали цікаві подарунки».

Експерт департаменту охорони здоров’я з питань грудного вигодовування Ольга Шлемкевич зазначила: «Родинне свято пройшло у надзвичайній атмосфері радості, світла та любові. Особисто мене приємно зворушили зустрічі з малюками, яких я бачила при народженні, а тепер вони виросли, набрали кілограми, почали свідомо усміхатись. І що найголовніше – продовжують годуватись материнським молоком».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів