У львівському парку відбудеться благодійний забіг

14:30 24 жовтня 2018 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: Zaxid.net

27 жовтня о дев’ятій годині ранку в Стрийському парку розпочнеться благодійний забіг, присвячений Всесвітньому дню боротьби з поліомієлітом.

У прес-службі Львівської ОДА повідомили в середу: «Щороку 24 жовтня відзначають Всесвітній день боротьби з поліомієлітом. Його мета – привернути увагу світової спільноти до цього захворювання, загрозливих наслідків та необхідності профілактики».

«Поліомієліт – інфекційне захворювання, спричинене вірусом, що вражає нервову систему. Ліків від поліомієліту не існує, однак його можна попередити за допомогою імунізації», – поінформували також в облдержадміністрації.

Керівник відділу материнства та дитинства департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Любомира Кутневич зазначила: «Вакцинація – це єдиний спосіб захисту від поліомієліту. Батьки не повинні нехтувати здоров’ям своїм дітей і звертатись у поліклініки. На сьогодні область повність забезпечена вакциною, щоб провести якісну профілактику і дитина буде захищеною, якщо пройде вакцинацію згідно з календарем профілактичних щеплень».

«27 жовтня о дев’ятій годині ранку в Стрийському парку розпочнеться благодійний забіг, присвячений Всесвітньому дню боротьби з поліомієлітом», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів