У Львівській залізничній лікарні понад 80% ліжок для хворих на коронавірус мають кисень

17:55 30 квітня 2021 р.

Фото до новини

Львівська клінічна лікарня на залізничному транспорті філії «Центр охорони здоров’я» АТ «Укрзалізниця» забезпечила кисневою підтримкою 121 ліжко для хворих на COVID-19, що становить більше 80% від загальної кількості ліжок для таких хворих.

Про це повідомив в.о. голови правління Укрзалізниці Іван Юрик під час візиту до лікарні, інформує Львівська залізниця, пише Dailylviv.

«Ми вже більш оптимістично налаштовані щодо спроможності наших відомчих лікарень Укрзалізниці приймати й лікувати хворих на ковід. Сьогодні в цьому впевнився, оглянувши Львівську залізничну лікарню — один із восьми медичних закладів, який є справді унікальним», — розповів керівник компанії.

За його словами, лікарня дуже швидко перепрофілювала низку відділень для хворих на коронавірус, підготувала 150 ліжок і вже пролікувала 350 пацієнтів. «Крім того, у лікарні проведено окрему гілку постачання кисню до реанімаційного відділення. Це є надважливо. Загалом понад 80% ліжок для хворих на коронавірус спільними зусиллями Укрзалізниці та місцевої влади забезпечені киснем», — зазначив Іван Юрик.

Також у травматологічному відділенні цієї лікарні проводиться комплексне лікування важких травм.

Нагадаємо, що в лікарнях Укрзалізниці вже пролікувались понад 1,3 тис. пацієнтів, хворих на COVID-19.

Довідково

Львівська клінічна лікарня на залізничному транспорті — це багатофункціональний заклад, що забезпечує кваліфікованою медичною допомогою залізничників, членів їх сімей та сторонніх осіб. На обслуговуванні перебуває 16500 залізничників. Серед штатного обсягу працівників лікарі складають 264 посади, середній медичний персонал — 525, молодший медичний персонал — 235. Ліжковий фонд ЛКЛ ЗТ налічує 495 ліжок. У лікарні були проведені відповідні організаційні заходи: створений і діє штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, затверджено 10 медичних бригад і перелік працівників, задіяних для надання медичної допомоги; запроваджено порядок організації роботи медичних бригад.

Львівщина другу добу поспіль на 5 місці за кількістю виявлених ковід-хворих

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів