У Львівській міськраді наразі не побачили рівня, критично необхідного для оголошення карантину

16:24 26 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: pmg.ua

Андрій Садовий повідомив у вівторок: «Думаю, ми сьогодні фіналізуємо рішення, буде кінцева позиція, як будемо рухатися далі».

«Рішення щодо вжиття обмежувальних заходів щодо проведення навчального процесу в загальноосвітніх навчальних закладах Львова наразі обговорюється», – повідомили сьогодні, 26 січня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували про подробиці:

«За словами міського голови Львова Андрія Садового, міські служби вивчають причини відсутності дітей у школах. Однак, за інформацією управління освіти, сьогодні відсоток відсутніх учнів є на 0,5% менше, ніж вчора. 

Міський голова Львова Андрій Садовий розповів: «По школах статистика не є такою, яка би давала необхідність оголошувати карантин. Але ми також з’ясовуємо, чи частина дітей є вдома, бо батьки не хочуть відправляти в школу, чи вони на лікарняному. З іншої сторони, є рекомендації головного державного санітарного лікаря. Думаю, ми сьогодні фіналізуємо рішення, буде кінцева позиція, як будемо рухатися далі. Бо в нас нема переходу рівня, який є критично необхідний для оголошення карантину. Але ми дивимось на погодні умови. Погода від 0 до -1°, вологість, промокають ноги. А це є той чинник, який спонукає захворюваність і може розвивати подальші ускладнення». 

Як інформував «ЩЛ», у Львові госпіталізовано впродовж тижня 579 хворих на грип і ГРВІ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів