У ЛОДА повідомили доки Самбір буде в червоній зоні

16:09 14 серпня 2020 р.

Фото до новини

Місто Самбір віднесли до категорії регіонів з червоним рівнем епідемічної небезпеки. Обмеження будуть застосовані з 17 серпня.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише DailyLviv

Таке рішення прийнято Центральною комісією з питань ТЕБ та НС на засіданні 13 серпня. Про це повідомив під час брифінгу директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис. 

«Львівщина, на жаль, продовжує показувати неприємну статистику, вже близько місяця ми є на стабільно високих цифрах.За рішенням Центральної комісії ТЕБ та НС, уся Львівська область відноситься до помаранчевої зони, окрім міста Самбір – воно із 17 серпня у червоній.

Цього тижня ми провели рекордно велику кількість ПЛР-тестувань. Тому у відсотковому співвідношенні до кількості виявлених хворих ситуація по області, звичайно, є напруженою, але не критичною і, що важливо, контрольованою, - наголосив очільник департаменту. - Останнім часом збільшилась кількість звернень в стаціонар – щоденно по області 120-130 людей, приблизно така ж кількість виписується.

Стаціонарні хворі – це зазвичай пневмонії із важким перебігом, які потребують тривалого лікування, від трьох до чотирьох тижнів».

Новий поділ на карантинні зони: Самбір потрапив у червону.

У чотирьох лікарнях Львова госпіталізовано майже п'ятсот хворих на коронавірусну інфекцію.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів