Тести 70 осіб, які повернулися з-за кордону в приміські села, - негативні

20:53 30 березня 2020 р.

Фото до новини

Чотири мобільні групи в складі: сімейного лікаря, медичної сестри провели експрес-тестування громадян за визначеними маршрутами на території Пустомитівського району.

Людей перевіряли у селах Зимна Вода, Холодновідка, Лапаївка, Оброшине, Старе Село, Шоломинь, Звенигород, Давидів, Чишки.

Про це інформує пресслужба ЛОДА.

У районі протестували на наявність COVID-19 70 осіб, які повернулися із-за кордону. Результати тестів усіх сімдесяти людей - негативні.

Особами, яких тестували, вручено пам’ятку про необхідність самоізоляції і роз’яснення про персональну відповідальність за її порушення, та сформовано групи ризику поширення інфекції. Подібні робочі групи розпочали тестування і в інших районах Львівщини.

Перелік осіб, які повернулися в Україну, сформовано департаментом охорони здоров’я облдержадміністрації. Поліція забезпечує контроль за дотриманням карантинних заходів.

Нагадаємо, що відповідно до розпорядження Обласного штабу з ліквідації надзвичайної ситуації на Львівщині, сьогодні розпочато масове тестування осіб, які повернулися із країн поширення COVID-19.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів