Спеціалізовані магазини медтехніки у Львові - Медтехніка Ортосалон

13:35 18 вересня 2020 р.

Медична техніка - обов'язкова складова не тільки спеціалізованих медустанов, але і звичайних житлових будинків і квартир. У вашому арсеналі завжди повинні бути базові медичні пристрої.

Медична техніка - обов'язкова складова не тільки спеціалізованих медустанов, але й звичайних житлових будинків та квартир. У вашому арсеналі завжди повинні бути базові медичні прилади, які зможуть допомогти вам у критичній ситуації. Де купити якісну і доступну медичну техніку, а також інші товари для здоров'я? У цьому вам допоможуть магазини ортопедії у Львові.

Медтехніка Ортосалон - це спеціалізована мережа торгових точок, які реалізують якісну сертифіковану медтехніку від провідних виробників ринку. Тут ви можете знайти все, починаючи від колб і градусників, закінчуючи професійним медичним обладнанням.

Де розташовані наші Ортосалони?

Мережа ортосалонів у Львові представлена двома магазинами, розташованими за наступними адресами:

  1. Гетьмана Мазепи, 26. Тел. 0677660958, 0504902338. Ортосалон розташовується навпроти міської поліклініки, неподалік від пошти та «Ощадбанку», зупинка громадського транспорту «Лікарня швидкої допомоги»;
  2. Личаківська, 11 Тел. 0981650221. Локація магазину неподалік від Арсеналу, прямо навпроти салону розміщений банк «ПУМБ».

Більш детальну інформацію про розташування торгових точок, а також графік роботи і телефони магазинів ви можете дізнатися на сайті нашої компанії ortosalon.ua Все що для цього необхідно - перейти в розділ «Магазини» в головному меню, і на сторінці обрати ваше місто. При виникненні додаткових питань ви завжди можете звернутися до фахівців нашого колл-центру.

Асортимент ортопедичних товарів

Магазин ортопедії Медтехніка Ортосалон представляє не тільки медичні прилади, а й спеціальні ортопедичні товари. Якщо у вас є проблеми з опорно-руховою системою або вам необхідні ортопедичні товари для профілактики здоров'я - ви завжди можете звернутися до нас. У нас найширший асортимент ортопедичних виробів, які допоможуть вам у будь-якій ситуації.

Бандажі, корсети, ортези

Захворювання суглобів, реабілітаційний період після травми, постопераційні відновлення, профілактика травматизму при заняттях спортом, вагітність, порушення анатомічного положення хребта - все це показники для використання бандажів, корсетів, поясів і ортезів. Це ортопедичні вироби, які необхідні для фіксації ураженої області в природному положенні, для захисту тіла і суглобів від перенапруги і профілактики посилення патологічних процесів.

Наколінники і налокітники допоможуть вам захистити суглоби від травм, жорсткі ортези допоможуть прискорити реабілітацію після травм, а еластичні фіксатори стануть відмінною профілактикою перевантаження суглобів. Пояс на поперек позбавить від болю в спині, а бандаж для вагітних захистить майбутню маму від зайвих навантажень і підтримає загальний тонус м'язів, а також захистить органи черевної порожнини. У нашому магазині кожен клієнт знайде для себе ортопедичні вироби, які допоможуть вирішити конкретну проблему.

Компрессионный трикотаж

Варикозная болезнь – патология, с которой рано или поздно может столкнуться любой человек. В большинстве случаев варикоз затрагивает женщин, но и у мужчин эта проблема не редкость. Варикозное расширение вен лечится с помощью эластичного компрессионного трикотажа. Это изделия, изготовленные из специальных волокон, оказывающих градуированное давление на нижние конечности и улучшающих приток крови. Чтобы более подробно ознакомиться с ассортиментом – предлагаем вам посетить ортопедические салоны Львова. Также вы можете зайти на сайт нашего интернет-магазина ortosalon.ua и выбрать необходимый товар в каталоге. В период карантина совершать покупки онлайн гораздо безопаснее

Устілки та взуття

Основний спосіб, за допомогою якого можна вилікувати плоскостопість та інші захворювання ступень - це ортопедичні устілки і лікувальне ортопедичне взуття. Вкладиші здатні утримувати стопи в анатомічно правильному положенні і рівномірно розподіляти навантаження на поверхні ступень. Ортопедичне взуття підтримує здоровий стан стопи під час ходьби, і формує природне положення склепінь - поздовжнього і поперечного.

Ортопедичні вироби для здоров'я

Для загального зміцнення здоров'я нашого тіла, а також опорно-рухової системи, необхідно використовувати масажери, голчасті аплікатори, ортопедичні подушки для міцного сну і інші вироби. В асортименті Медтехніка Ортосалон представлені найрізноманітніші ортопедичні товари, які ви можете купити для себе, своєї дитини, і рідних. Періодично наша компанія проводить акції та знижки, тому ви можете купити ортопедичні товари за вигідною ціною.

Медтехніка для дому та офісу

У нас продається медична техніка для дому, яка стане в нагоді вам в побутовому застосуванні, а також медичні прилади для офісів і підприємств. Градусники, тонометри, інгалятори, термометри - все це ви знайдете в ортосалонах Львова за доступною вартістю. Великий вибір медтехніки також на сайті інтернет-магазину ortosalon.ua

Тонометри та інгалятори

В асортименті магазину ви зможете обрати та купити найпродуктивніші тонометри та інгалятори. Ми співпрацюємо безпосередньо з кращими європейськими та світовими виробниками, а весь товарний ряд має сертифікати, що підтверджують якість, ефективність і безпеку спеціального медичного устаткування. У Медтехніка Ортосалон ви можете купити:

  • Автоматичні, напівавтоматичні, механічні тонометри для вимірювання артеріального тиску;
  • Компресорні, ультразвукові, сітчасті інгалятори для лікування органів дихальної системи;
  • Небулайзери (вдосконалений вид інгаляторів з можливістю застосування широкого спектра лікарських препаратів).

Опромінювачі і кварцевателі

У період нестабільної епідеміологічної ситуації особливим попитом стали користуватися ультрафіолетові прилади для знезараження повітря в приміщенні. Це ефективні пристрої, які діють на віруси, грибки і бактерії, руйнуючи їх молекулярну структуру. У нас продаються:

  1. Рециркулятори;
  2. Опромінювачі (з озоновими і безозоновими лампами);
  3. Кварцевателі.

Термометри

Термометри повинні бути в кожному домі і кожному офісі. Вони допомагають встановити температуру тіла людини, застосовуються для контролю температури різних рідин і поверхонь. Це необхідний прилад, який може вам стати в нагоді. У нашому магазині продаються такі види термометрів:

  • Електронні;
  • Інфрачервоні;
  • Побутові;
  • Ареометри.

Товари для реабілітації та медустанов

Медтехніка у Львові представлена не тільки медичними приладами, але і спеціальним обладнанням для реабілітації. У нас є будь-які товари, які допоможуть забезпечити комфорт людям з обмеженими фізичними можливостями, а також прискорити відновлення після операцій і травм. Товари для літніх людей, лежачих пацієнтів, інвалідів - все це ви зможете знайти в наших ортосалонах за доступними цінами.

Якщо ви шукаєте якісні товари для здоров'я у Львові - звертайтеся в мережу наших магазинів. Медтехніка Ортосалон завжди готова прийти вам на допомогу. Консультанти наших магазинів забезпечать вас професійною консультацією і допоможуть в підборі необхідного вам товару. Якщо у вас виникли якісь запитання чи пропозиції - звертайтеся на гарячу лінію нашої компанії.

Патріарх Варфоломій за реформування Пасхалії у православному світі

Президент привітав Блаженнішого Святослава з днем народження

Військовозобов'язаний, резервіст, призовник матимуть новий єдиний документ

Українські підприємці сплатили у Польщі понад 5 мільярдів злотих податків

Білоруський сміттєвоз у Львові замінили на італійський

Закордонні підрозділи ДП «Документ» відновили видачу документів

Обмежити відвідування масових заходів. СБУ зробила п'ять застережень на Великдень

17 церков московського патріархату дотепер працює на Львівщині. Де найбільше

Уночі військові рф запустили чотири ЗРК С-300 і тринадцять ударних БпЛА

Кінець четвертої повітряної тривоги на Львівщині у Страсну п'ятницю

Учетверте сирени сповістили про повітряну тривогу на Львівщині у Страсну п'ятницю

Фінішувала третя повітряна тривога на Львівщині у Страсну п'ятницю

Третя повітряна тривога на Львівщині у Страсну п'ятницю

Кабінет Міністрів оновив виплати військовослужбовцям

Просили 255 тисяч - продали за 15 млн. У Львові відбувся аукціон

На вулицях Миколайчука і Стрийській у Львові демонтують МАФи

Друга ракетна небезпека на Львівщині тривала пів години

Хто з чиновників отримає бронювання від мобілізації. Роз'яснення Міноборони

Нацбанк заборонив ломбардам приймати в заставу дрони та тепловізори

Друга повітряна тривога на Львівщині у Страсну п'ятницю

Закінчилася перша повітряна тривога у Страсну п'ятницю на Львівщині

Надзвичайна пожежна небезпека на Львівщині

Повітряна тривога на Львівщині у Страсну п'ятницю

Була в суцільних ямах. У Львові відремонтували шматок дороги

У Львові відбудеться фестиваль «Флюгери Львова». Програма

Пожежа у Берліні (відео)

Кубіва та Шлапака мвс рф оголосило в розшук

За ухилення від військової служби судитимуть трьох депутатів

Уперше на Сихові відбудеться фермерський ярмарок

Чехія не толеруватиме ухилянтів з України

Львів'янку зі скрипкою «Antonius Stradivarius» зупинили у Краківці

З якими хворобами мобілізовуватимуть. Перелік від Міноборони

У Львові іноземець погрожував бармену ножем, викрав виторг і втік

Британія та Україна розпочали переговори про 100-річне партнерство

Апітерапія. Лікування бджоловжалюванням у Львові

На Львівщині лікар допомагав ухилянтам уникнути мобілізації

Велика Британія переведе Львівщину в жовту зону, - Камерон у Львові (відео)

Міністр закордонних справ Великої Британії Камерон посадив у Львові робінію (відео)

Ексначальник Головного управління внутрішньої безпеки СБУ отримав підозру

Підроблену горілку продавав в інтернеті. На Львівщині судитимуть ділка