Спеціалізовані магазини медтехніки у Львові - Медтехніка Ортосалон

13:35 18 вересня 2020 р.

Фото до новини

Медична техніка - обов'язкова складова не тільки спеціалізованих медустанов, але і звичайних житлових будинків і квартир. У вашому арсеналі завжди повинні бути базові медичні пристрої.

Медична техніка - обов'язкова складова не тільки спеціалізованих медустанов, але й звичайних житлових будинків та квартир. У вашому арсеналі завжди повинні бути базові медичні прилади, які зможуть допомогти вам у критичній ситуації. Де купити якісну і доступну медичну техніку, а також інші товари для здоров'я? У цьому вам допоможуть магазини ортопедії у Львові.

Медтехніка Ортосалон - це спеціалізована мережа торгових точок, які реалізують якісну сертифіковану медтехніку від провідних виробників ринку. Тут ви можете знайти все, починаючи від колб і градусників, закінчуючи професійним медичним обладнанням.

Де розташовані наші Ортосалони?

Мережа ортосалонів у Львові представлена двома магазинами, розташованими за наступними адресами:

  1. Гетьмана Мазепи, 26. Тел. 0677660958, 0504902338. Ортосалон розташовується навпроти міської поліклініки, неподалік від пошти та «Ощадбанку», зупинка громадського транспорту «Лікарня швидкої допомоги»;
  2. Личаківська, 11 Тел. 0981650221. Локація магазину неподалік від Арсеналу, прямо навпроти салону розміщений банк «ПУМБ».

Більш детальну інформацію про розташування торгових точок, а також графік роботи і телефони магазинів ви можете дізнатися на сайті нашої компанії ortosalon.ua Все що для цього необхідно - перейти в розділ «Магазини» в головному меню, і на сторінці обрати ваше місто. При виникненні додаткових питань ви завжди можете звернутися до фахівців нашого колл-центру.

Асортимент ортопедичних товарів

Магазин ортопедії Медтехніка Ортосалон представляє не тільки медичні прилади, а й спеціальні ортопедичні товари. Якщо у вас є проблеми з опорно-руховою системою або вам необхідні ортопедичні товари для профілактики здоров'я - ви завжди можете звернутися до нас. У нас найширший асортимент ортопедичних виробів, які допоможуть вам у будь-якій ситуації.

Бандажі, корсети, ортези

Захворювання суглобів, реабілітаційний період після травми, постопераційні відновлення, профілактика травматизму при заняттях спортом, вагітність, порушення анатомічного положення хребта - все це показники для використання бандажів, корсетів, поясів і ортезів. Це ортопедичні вироби, які необхідні для фіксації ураженої області в природному положенні, для захисту тіла і суглобів від перенапруги і профілактики посилення патологічних процесів.

Наколінники і налокітники допоможуть вам захистити суглоби від травм, жорсткі ортези допоможуть прискорити реабілітацію після травм, а еластичні фіксатори стануть відмінною профілактикою перевантаження суглобів. Пояс на поперек позбавить від болю в спині, а бандаж для вагітних захистить майбутню маму від зайвих навантажень і підтримає загальний тонус м'язів, а також захистить органи черевної порожнини. У нашому магазині кожен клієнт знайде для себе ортопедичні вироби, які допоможуть вирішити конкретну проблему.

Компрессионный трикотаж

Варикозная болезнь – патология, с которой рано или поздно может столкнуться любой человек. В большинстве случаев варикоз затрагивает женщин, но и у мужчин эта проблема не редкость. Варикозное расширение вен лечится с помощью эластичного компрессионного трикотажа. Это изделия, изготовленные из специальных волокон, оказывающих градуированное давление на нижние конечности и улучшающих приток крови. Чтобы более подробно ознакомиться с ассортиментом – предлагаем вам посетить ортопедические салоны Львова. Также вы можете зайти на сайт нашего интернет-магазина ortosalon.ua и выбрать необходимый товар в каталоге. В период карантина совершать покупки онлайн гораздо безопаснее

Устілки та взуття

Основний спосіб, за допомогою якого можна вилікувати плоскостопість та інші захворювання ступень - це ортопедичні устілки і лікувальне ортопедичне взуття. Вкладиші здатні утримувати стопи в анатомічно правильному положенні і рівномірно розподіляти навантаження на поверхні ступень. Ортопедичне взуття підтримує здоровий стан стопи під час ходьби, і формує природне положення склепінь - поздовжнього і поперечного.

Ортопедичні вироби для здоров'я

Для загального зміцнення здоров'я нашого тіла, а також опорно-рухової системи, необхідно використовувати масажери, голчасті аплікатори, ортопедичні подушки для міцного сну і інші вироби. В асортименті Медтехніка Ортосалон представлені найрізноманітніші ортопедичні товари, які ви можете купити для себе, своєї дитини, і рідних. Періодично наша компанія проводить акції та знижки, тому ви можете купити ортопедичні товари за вигідною ціною.

Медтехніка для дому та офісу

У нас продається медична техніка для дому, яка стане в нагоді вам в побутовому застосуванні, а також медичні прилади для офісів і підприємств. Градусники, тонометри, інгалятори, термометри - все це ви знайдете в ортосалонах Львова за доступною вартістю. Великий вибір медтехніки також на сайті інтернет-магазину ortosalon.ua

Тонометри та інгалятори

В асортименті магазину ви зможете обрати та купити найпродуктивніші тонометри та інгалятори. Ми співпрацюємо безпосередньо з кращими європейськими та світовими виробниками, а весь товарний ряд має сертифікати, що підтверджують якість, ефективність і безпеку спеціального медичного устаткування. У Медтехніка Ортосалон ви можете купити:

  • Автоматичні, напівавтоматичні, механічні тонометри для вимірювання артеріального тиску;
  • Компресорні, ультразвукові, сітчасті інгалятори для лікування органів дихальної системи;
  • Небулайзери (вдосконалений вид інгаляторів з можливістю застосування широкого спектра лікарських препаратів).

Опромінювачі і кварцевателі

У період нестабільної епідеміологічної ситуації особливим попитом стали користуватися ультрафіолетові прилади для знезараження повітря в приміщенні. Це ефективні пристрої, які діють на віруси, грибки і бактерії, руйнуючи їх молекулярну структуру. У нас продаються:

  1. Рециркулятори;
  2. Опромінювачі (з озоновими і безозоновими лампами);
  3. Кварцевателі.

Термометри

Термометри повинні бути в кожному домі і кожному офісі. Вони допомагають встановити температуру тіла людини, застосовуються для контролю температури різних рідин і поверхонь. Це необхідний прилад, який може вам стати в нагоді. У нашому магазині продаються такі види термометрів:

  • Електронні;
  • Інфрачервоні;
  • Побутові;
  • Ареометри.

Товари для реабілітації та медустанов

Медтехніка у Львові представлена не тільки медичними приладами, але і спеціальним обладнанням для реабілітації. У нас є будь-які товари, які допоможуть забезпечити комфорт людям з обмеженими фізичними можливостями, а також прискорити відновлення після операцій і травм. Товари для літніх людей, лежачих пацієнтів, інвалідів - все це ви зможете знайти в наших ортосалонах за доступними цінами.

Якщо ви шукаєте якісні товари для здоров'я у Львові - звертайтеся в мережу наших магазинів. Медтехніка Ортосалон завжди готова прийти вам на допомогу. Консультанти наших магазинів забезпечать вас професійною консультацією і допоможуть в підборі необхідного вам товару. Якщо у вас виникли якісь запитання чи пропозиції - звертайтеся на гарячу лінію нашої компанії.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів