Сьогодні й завтра у Львові планують пікетувати казначейство

09:53 25 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: zaxid.net

Такий намір працівники Центру «Джерело» мають тому, що їм затримують зарплату за другу половину листопада та першу – грудня.

Колектив Центру реабілітації «Джерело» планує пікетувати з 10.30 до 11.30 сьогодні й завтра управління Державного казначейства на проспекті Червоної Калини, 66 у Сихівському районі Львова, а обласне управління Державної казначейської служби на вулиці Левицького, 18 – з 12.00 до 14.00. Відповідне звернення зареєстроване у Центрі надання адміністративних послуг.

Як інформував «ЩЛ», казначейство не проплачує платіжки медиків Львова на понад 6 млн., а за даними депутата Київради Олексія Давиденка, «у Кабіміні дали негласну команду на 2014 рік не давати грошей для Києва і Львова». Давиденко пояснив: «Таке рішення зумовлене тим, що ці міста вже втрачені для зміни електорального поля». «Підтвердженням цього є той факт, що уряд відмовився цим двом містам виділити субвенцію на 2014 рік у проекті державного бюджету», – додає депутат Київради. Він наголошує, що йде мова про 100 млн грн. на медицину. «Всім областям дали, а Києву і Львову – ні», – резюмує депутат Київради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів