Рудківська лікарня розпочала приймати пацієнтів з підозрою на COVID-19

22:59 15 червня 2020 р.

Фото до новини

Про це сьогодні, 15 червня, у межах брифінгу повідомив директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис, інформує пресслужба ЛОДА.

«У п’ятницю, 12 червня, НКП «Рудківська лікарня» Рудківської міської ради розпочала приймати хворих з підозрою на корона вірусну інфекцію. Отож, у нас в районах у нас є 5 лікарень, які приймають таких пацієнтів», - повідомив він.

Окрім того, Орест Чемерис зауважив, що упродовж тижня на Території Львівщини відбулось погіршення епідситуації , що, у першу чергу, проявляється у збільшенні кількості пацієнтів, які звертаються у стаціонари. Стан їх є середній або важкий, що потребує госпіталізації.

Відтак, станом на сьогодні, знаходиться в стаціонарах 638 хворих. 191 у Львівській обласній інфекційній лікарні, 103 в Центрі легеневого здоровя, 55 - у 8 міській клінічній лікарні, 61 - у 1 МКЛ, 122 у госпіталі ветеранів війни та репресованих, 46 у Стрийській міській лікарні, 31 - у Кам'янка- Бузькій лікарні, 6 - в Стебницькій міській лікарні, Сокальська ЦРЛ - 19 осіб, Рудківська лікарня - 4 особи.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів